O MENI

O meni

Kondicijski i osobni trener, Fitness Index operater, Reebok zaštitno lice, Men’s Health kolumnist, Fitness.com.hr. stručni autor, licencirani sudac u CrossFit-u.

Kao dijete u osnovnoj školi trenirao sam vaterpolo u VK Medvešćak, plivanje i karate u kojem sam ostvario zapažene uspjehe na nekoliko turnira, a s 15 godina počinjem intenzivno s fitnesom i treningom s utezima, da bi nakon 5 godina iskustva nastavio s boksom dalje kod Gorana Babića-Hambija, gdje sam se zadržao aktivno 6 godina. Poslije toga neko vrijeme se još bavim jiu-jitsom i ultimatefightom u Core Gymu kod Igora Pokrajca i dalje aktivno nastavljam sa fitness načinom života.
2014 s prijateljem sam organizirao “CRO FIT FEST,” prvi hrvatski fitness festival.
Organizirao sam i vodio te sudjelovao u raznim sportskim događanjima.

Budite dio pokreta, okušajte se i poboljšajte svoju kvalitetu života fizički i mentalno, te izgradite se u novog “ja.”

Aktivan u sportu već više od 20 godina.

 

Završio sam 4 godine glumačkog programa Studia Kubus u kojima sam sudjelovao na mnogo glumačkih projekata (serija, sapunica, kratkih filmova, spotova i predstava). Gluma mi itekako pomaže kod pristupa radu s raznim klijentima jer da bi bio dobar trener moraš biti i vrsni psiholog te jako dobro znati procijeniti ljude, njihove mogućnosti i ambicije kako bi mogao složiti što bolji individualni program treninga i imati što adekvatniji pristup jer svi smo mi različiti i potrebni su razni načini da bi od klijenta mogli izvući maksimum. Kroz glumu se izvježbaju sva ljudska osjetila, te usvoje pravila komunikologije i sam glumac prolazi kroz razne procese osobnog, a i tuđeg (partnerovog) istraživanja. Tako se dobiju jedinstvene i vrlo korisne alatke za život. Zbog toga spoj fitnessa i glume smatram jedinstvenim konceptom, te živim svoj san nadahnjujući i vodeći kroz život druge svakodnevno.

Certificirani instruktor fitnesa koji je priznat od ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te europske fitnes asocijacije,EHFA-e i sudac za CrossFit natjecanja.

INTERVJU ZA FITNES UČILIŠTE (klikom se otvara tekst)

Fitness Index™, protokoli
Standardizirani protokol testiranja tjelesnog fitnesa predstavlja sustavan i sveobuhvatan pristup u utvrđivanju inicijalnog stanja vježbača te mogućnost usporedbe rezultata sa standardima koji predstavljaju norme za pojedine komponente zdravstvenog fitnesa. Postoje četiri standardizirana protokola:

 

Licencirani “Total Body Coach” trener, završena sva 3 levela za osobnog trenera, te položeno više od 27 raznih disciplina kod Marina Bašića, Saše Grošića i Tomislava Dolušića.

 

Kettlebell Effective Training Method – Level 1 Hardstyle sistem treninga s grijama

 

Ground Force Method – Level 1

 

Lee Zona Trener Stručni suradnik Sanje Žuljević za njen renomirani fitnes

 

LEE ZONA

Dalje nastavljam sa raznim edukacijama i svakodnevnim ulaganjima u svoje znanje i sebe.

ROBERT BURONJI