BALANCE PROGRAM

Balance program

Zdravlje je umjereno, zdravlje je ravnoteža, zdravlje je osluškivanje tijela i poštivanje ritma, pravilan omjer vježbanja i odmaranja…, zdravlje je u ravnoteži i zato smo tu za Vas da Vam olakšamo i naučimo Vas kako postići tu zdravu ravnotežu. Postoji vrijeme i dani kada želimo rezultate, pa pomičemo granice i rušimo rekorde, tada je jako bitno da znamo slušati signale koje nam tijelo šalje i imati pravi omjer treniranja i odmaranja, kako bi sveli na minimum ozljede te da se tijelo nepotrebno troši.

Balance Program je jedinstveni koncept psihofizičkog zdravlja. Životni stil u kojem treniramo tijelo, probijamo granice, savladavamo izazove i jačamo um.

 

Jedinstveni program koji se bavi zaštitom te promidžbom sportskih uvjerenja i prirodne ravnoteže tijela i duha jer nismo jednom čuli “u zdravom tijelu, zdrav duh.” Današnji život nas iskušava svakodnevno i puno vanjskih čimbenika utječe na naš unutarnji mir, stoga je jako bitno biti u “balansu,” a da bi to mogli, moramo biti jako dobro informirani te organizirani i moramo znati što činimo, uvijek biti spremni i motivirani, a da bi to sve bilo lakše; nikada ne gubiti cilj iz vida!

Aktivnim življenjem ne samo da poboljšavamo zdravlje, već i cjelokupnu kvalitetu življenja, pa tako i bolje spavamo, jedemo, imamo više energije, smanjujemo stres, a samim time i postanemo pozitivniji, otporniji na sve neugodnosti što nam život zna prirediti.

BALANCE PROGRAM:

  • kondicijska priprema sportaša
  • osobni trening
  • funkcionalni trening
  • izrada plana prehrane i programa treninga
  • on line treninzi i vodstvo
  • savjeti o pravilnoj prehrani i suplementacijama

Ako imate bilo kakvo pitanje, neke nejasnoće, ili trebate savjet, budite slobodni i javite se na navedene kontakte.